Æblefestival 1. -2. oktober 2022

1.-2. oktober 2022

Tuse Næs Kunsthåndværk inviterer til nogle dejlige dage i æblets tegn. Udover vores udvalg af kunst og design har vi lørdag og søndag nogle absolut vidunderlige gæsteudstillere med fantastisk kunsthåndværk i haven. Caféen byder på frokostretter, hvor der bl.a. vil være lokalproducerede pølser og æblemost, hjemmebagte æblerelaterede kager og naturligvis vores berømte makronkage med rabarber-/ hindbærflødeskum.

Gæsteudstillere:

lSjatDS Studio 

Signe Dahl Sørensen er kvinde bag LSjatDS Studio. Hun er tekstildesigner med et finurligt og farverigt univers. Hun skaber sine produkter af bæredygtige materialer, i et udtryk som aldrig er set før. Alle produkter bærer en unik historie med udtryk af humor, kvalitet og farver.

PGA Design

Pernille Gaustad skaber unikke bæredygtige net og etuier. Hun syer alle produkterne selv, de er skabt individuelt i forhold til stoffets mønstre og elementer. Nettene skal skabe glæde ‘kunsten er at gøre hverdag til en fest.’ Og det bliver man når man skaber bæredygtige net der hver dag minimerer forbruget af plastikposer.

Trædrejer Kurt Christiansen

Kurt Christiansen er trædrejer. Han skaber smukke skulpturer og brugsgenstande som fortælles træets historie med brug af naturlige skønheder af linjer og farver.

Keramiker Dorte Hansen 

Dorte har en stor skabertrang og elsker processen med at skabe noget kreativt. Det der startede som en en lille hobby, har nu udviklet sig til den helt store passion.

Dorte arbejder i stentøjsler og hendes figurer har hver sin historie.

Atelier Vilhof 

Et univers, hvor kreativitet og personlig stil er i fokus. Spændende kunstneriske fotografier fra Vilhof photography. Motiver fundet på rejser og i det smukke danske landskab.

Smykker designet og skabt af Halling Handcraft, hvor farver og former får lov at lege til de giver dit personlige udtryk.

Kunstnerisk maleri med lette udtryk, som kan bruges som kunst til væggene eller som fine personlige kort.

Se hele programmet for Æblefestivalen her

Nyhedsbrev