Ikke som alle de andre

Hvis du leder efter design og kunsthåndværk, som ikke ligner alt det, du kan få i butikkerne på Strøget, er vi stedet for dig. Gå på opdagelse blandt vaser, lysestager, smykker, tøj, møbler, keramik og meget andet. Alt er nøje udvalgt – så du kan lade dig overraske, inspirere og friste til at forkæle dig selv. Eller måske en veninde med en lille gave.

I menuen overfor kan du se et lille udvalg af de varer vi har i butikken, men hvis du virkelig skal opleve Tuse Næs butikken skal du tage en tur ud og besøge os i Uglerups morænelandskab.

Lokal og international skønhed

Vi har sans for at finde de skønneste produkter. Du kan meget vel finde helt lokal kunsthåndværk eller deisgn, men det er bestemt også muligt at finde internationale produkter af høj kvalitet. Vi leder efter de dejlige ting i livet, og vi har erfaring med at levere netop dette.

Vi udstiller kun vare, design og kunst af kvalitet og stil, som vi selv er glade for. Nogle gange betyder det, at man skal tværs igennem verden før man finder det rette, men vi elsker at samle netop disse dejlige produkter i vores butik på Tuse Næs.

Butikken, naturen og Caféen

Butikken er åben torsdag-søndag fra 11-17. Vi elsker simpelthen weekenden, og vi venter altid med stor spænding på, at i skal dukke op og bruge tid sammen med os. Tuse Næs KunstHåndværk ligger midt i Uglerups smukke morænelandskab. I vores have, de omkringliggende skove og de grønne enge er der mulighed for en lille gåtur, og så byder cafeen velkommen til frokost og senere en kop kaffe med udsigt. Kort sagt er der mulighed for at gøre en hel dag ud af besøget hos os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor og udenfor.

Nyhedsbrev