Nyd livet og udsigten

Når du har set dig mæt på design og kunst, kan du stille sulten i caféen.

Nyd stedets hjemmebagte kager, som efterhånden er blevet et tilløbsstykke. Eller måske en af de lækre tærter eller sandwicher, som altid er frisklavet. Det hele serveres med rund hånd, smil på læben og en fantastisk udsigt til haven, søen og skoven.

Du kan læse mere om hvad caféen kan tilbyde på Menukortet.

Lækkerier til alle sanserne

Når øjnene skal have en lille pause, er der åbent i vores lille skønne café. Vores Café tilbyder vidunderlige retter til den lille og den store sult, og du er inviteret til et stykke tærte med laks i butikkens hyggelige krog og en bid kage på terrassen.

Der er i sandhed noget til alle sanserne, når du træder ind i vores lokaler. Du vil med det samme blive mødt af al den smukke kunst, design og vi vil stå klar med store smil. Samtidig vil din lugtesans blive pirret af køkkenets buldrende gryder og cafeens varme kaffe.

Design, kunst og natur

Fra Caféen kan du skue lige hvad hjertet begærer. Du har udsigt til haven og Tuse Næs’ dejlige dybe natur. Der er udsigt til vores vidunderlige kunststykker, og du kan tilmed se det meste af butikkens designstykker fra den behagelige stol, du har valgt til en lille pause.

En lokal klassiker

Vores Café er på ingen måde en skjult perle. Vi er efterhånden godt kendt for vores makronkage, og flere af vores andre retter er livligt efterspurgt. Især ved den årlige æblefestival og vores Julemarked er der gang i caféens specialiteter.

Tuse Næs KunstHåndværk Café

Vi har frokostretter og mindre retter, det er derfor ikke kun kaffe og kage, men faktisk kan i bruge en hel dag sammen med os. I hvert fald uden at sulte og tørste. Om du kommer langvejs fra, eller om du er helt lokal, så har vi dejlige retter til dig. Du vil helt sikkert blive glad for vores lille vidunderlige café.

Nyhedsbrev